Akademisk Arkitektforening

prækvalifikation

Lige pludselig er vi alle vegne


For Sara Camre fra MLRP har kurset i PQ og PR givet konkrete resultater.

Ny forstadskonkurrence i GlostrupSom den 4. arkitektkonkurrence i rækken af de seks forstadskonkurrencer, der er en del af initiativet Fremtidens Forstæder, inviterer Glostrup Kommune i samarbejde med Realdania til gennemførelse af en parallelkonkurrence med tre teams.

Knap så strenge krav til dokumentation


Krav til dokumentation i forbindelse med prækvalifikation til arkitektkonkurrencer lempes. Ændringerne betyder ikke alene en økonomisk besparelse i prækvalifikationen, men også mindre besvær for konkurrencedeltagerne
.

Verdenskendte arkitekter konkurrerer om at tegne Danmarks nye naturhistoriske museum


I dag blev det afsløret, hvilke seks arkitekter, der skal konkurrere om at udforme Danmarks nye naturhistoriske museum ved Botanisk Have.


Det bliver det største danske museumsbyggeri i nyere tid. Blandt arkitekterne er kendte danske og internationale navne som Bjarke Ingels Group, Lundgaard & Tranberg og David Chipperfield Architects.

Nu skal 23 teams prækvalificeres til Fremtidens Forstæder


I løbet af de næste tre måneder gennemfører Realdania i samarbejde med 5 kommuner - Aalborg, Albertslund, Glostrup, Guldborgsund og Vejle Kommune - prækvalifikationer til 4 projektkonkurrencer og et parallelopdrag i Fremtidens Forstæder.

Udgiv indhold