procesdesign

DET HANDLER OM AT FÅ ET FÆLLES ARKITEKTSPROG OM PROCESSER

I januar afholdt Arkitektforeningen for første gang kurset Strategisk procesdesign. Her deltog blandt andre arkitekt MAA Gustaf Lohm, der meldte sig til kurset for at få en bedre forståelse af at styre processer i sit arbejde som arkitekt på Aarhus Universitet.

”De største udfordringer ved at designe processer på AU, som er en stor offentlig organisation, er at skabe en fælles forståelse.

Få en plan for din virksomheds udviklingsprocesser

Et nyt kursus sætter fokus på tilrettelæggelsen af interne og eksterne arbejdsprocesser, så de understøtter tegnestuens eller organisationens strategiske målsætninger. Organisationspsykolog Thea Mikkelsen er underviser.

Designer MAA

Vil du være del af et stort fagligt fællesskab af designere, planlæggere og bygningsarkitekter og samtidig sætte design på den politiske dagsorden? Så bliv MAA.