provins

Provinsens potentialer

Fredag den 27. november inviterede Arkitektforeningen og KADK til symposium med debat, hvor forskere, politikere og de mange fremmødte diskuterede provinsens tilstand og udviklingspotentialer

Af Maria Albrechtsen Mortensen

"Når nogen, der ved noget, går sammen med nogen, der vil noget, kan man skabe udvikling. Planlægning og politik virker."

Provinsen: Døde trinbræt-byer eller udviklingsmekka?

Alle taler om provinsen. Men de færreste siger noget konkret om provinsens tilstand og fremtidsperspektiver

Arkitektforeningen og KADK inviterer til symposium med debat om den danske provins, hvor forskere, studerende og politikere vil diskutere provinsens tilstand og udviklingspotentialer anno 2015.

Brugerinddragelse i døgndrift på Fanø

Hvad er fordelene ved at være arkitekt langt væk fra de større byer? Og hvordan er de nået dertil, hvor de er? Andet interview i rækken med arkitekter, der bor og arbejder i ”udkanten” er med Anne Bjerggaard, arkitekt MAA og planlægger i Fanø Kommune.

Af Dorte Maria Vestergaard

”Jeg keder mig aldrig herovre. Det har virkelig overrasket mig hvor mange sociale ting, der foregår på den her lille ø.”