rapport 11

Formandens beretning

Traditionen tro skriver formanden for Arkitektforeningen hvert år en beretning om de vigtigste hændelser, fra året der er gået. Læs uddrag af Natatie Mossins beretning:

Af Natalie Mossin, arkitekt MAA og formand for Arkitektforeningen

Jeg vil indlede denne beretning, der hvor man normalt slutter: Med et stort tak! Tak til jer, der er med til at gøre Arkitektforeningen til en pulserende og fagligt stærk standsforening.

?/!: Uffe Elbæk

Arkitektforeningen har sat kulturminister uffe Elbæk (R) stævne til en snak om arkitekturpolitik, kunststøtte og vækst.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Hvad kan kulturen – og især arkitekturen – gøre for et Danmark i økonomisk krise?

?/!: Martin Lidegaard

Arkitektforeningen har sat Martin Lidegaard, klima-, energi- og bygningsminister, Radikale Venstre stævne til en snak om energi, klima og byggeri.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Hvornår kan vi forvente at se en samlet strategi for energieffektiviseringer af byggeriet?