RIBA

RIBA udsender information til arkitekter, der arbejder på engelsk jord

Som reaktion på Storbritanniens exit fra EU har formanden for The Royal Institute of British Architects, Jane Duncan, udsendt udtalelser om RIBAS ambitioner om også i fremtiden at agere som en global organisation. RIBA har samtidig udarbejdet informationer til medlemmer af RIBA og til arkitekter, der arbejder på engelsk jord om, hvilken betydning Brexit vil kunne få for arkitekters arbejde på tværs af grænserne mellem EU-lande og Storbritannien

Danske arkitekter hædret

Torsdag den 19. maj blev den fornemme RIBA award uddelt i London. Prisen uddeles af Det Kongelige Institut for Britiske Arkitekter, og blandt modtagerne var tre danske arkitektvirksomheder.

schmidt hammer lassen architects blev hædret for deres City of Westminster College.

Lundgaard og Tranberg modtog hele to RIBA Awards for deres hvide boligbebyggelse Havneholmen i Københavns Havn og for SEB's domicil på Kalvebod Brygge.

Hvem vinder RIBA Award 2011?

City of Westminster College af schmidt hammer lassen architects og Darwin Centret af Arkitektfirmaet C. F. Møller er shortlistet i konkurrencen om at modtage RIBA Award 2011 i London. Vinderen offentliggøres den 19. maj.

RIBA-pris til dansk skole

Arkitektfirmaet C. F. Møller har fået en RIBA-pris for A. P. Møller Skolen i Sydslesvig. Prisen, der uddeles af The Royal Institute of British Architects, gives sjældent til bygningsværker uden for Storbritannien. Udover A. P. Møller Skolen har 8 europæiske bygninger i år modtaget prisen, der er blevet uddelt siden 1966.

A. P. Møller Skolen blev skænket til Dansk Skoleforening for Sydslesvig af A. P.

Interview med Tamara Horbacka fra RIBA om Danish Talks i London sommeren 09

Den hæderkronede engelske organisation RIBA (Royal Institute of British Architects) afholder hen over foråret og sommeren en international fordragsrække. om arkitektur og klimaforandringer: Designing for Climate Change. Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra de danske tegnestuer 3XN, Tegnestuen Vandkunsten, CEBRA og COBE.

AA har talt med kurator og projektleder Tamara Horbacka fra RIBA:

Why is it a good idea to have a programme of international dialogues on climate and architecture?