samarbejde

Video: Hvad er et godt mødested?

350 vidt forskellige mennesker var samlet til middag i Allinge for blandt andet at tale om mødesteder. Naturligt lys, markeringer af mødesteder, åbne steder og mere intime steder blev nævnt som nogle af de ting, der påvirker vores lyst til at bruge stedet. Se denne  korte video, hvor vi møder en del af de spisende.

Fælles nordisk engagement i det byggede miljø

Følgende er en udtalelse formuleret af de nordiske arkitektforeninger fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og Færøerne på det årlige møde i Oslo d. 10. oktober 2014.

Et lands arkitektoniske kultur er ikke stærkere end dets borgeres egagement i den. Dette engagement starter med en invitation til børn og unge til at lære om arkitektur og til at danne deres egen mening om deres omgivelser.

Vi har brug for engagerede medborgere for at skabe en bæredygtig fremtid for det byggede miljø.

Arkitekter og ingeniører vinder ELFORSK Prisen 2012

Med det digitale 3D-værktøj A+E:3D, der giver arkitekter mulighed for tidligt i designprocessen at skabe det nødvendige overblik over arkitektur og energiforbrug vinder gruppen bag projektet ELFORSK Prisen 2012.