Seoul

Sommerskole i Seoul

Resilient Cities through Culture er overskriften for den sommerskole, som Arkitektforeningen i samarbejde med fonden ”Imaginations” arrangerer i Seoul i august/september 2017.

Sommerskolen er en del af den internationale arkitektforenings (UIA) kongres og generalforsamling og afholdes med arkitektskoler fra London, Seoul, København, Istanbul og Genoa og et antal bonusstuderende fra øvrige dele af verden.

UIA'S VERDENSKONGRES I SEOUL

Tilmeldingen er nu åben til UIA's – den internationale arkitektforening – verdenskongres. Den finder i år sted den 3.-10. september i Seoul, hvor det forventes, at 10.000 arkitekter fra hele verden deltager i kongressen.

Benyt dig af en enestående chance for at komme til Seoul og til at se og diskutere arkitektur med arkitekter fra alverdens lande.