skandinavien

Fælles nordisk udtalelse

På et fælles nordisk møde for den finske, svenske, norske, islandske, færøske og danske arkitektforening den 11. oktober 2013 i København blev det besluttet, at foreningerne i fællesskab ønsker at udtrykke deres dybe bekymring over den udvikling som arkitektuddannelsen i Finland undergår netop nu.

Jobjagt udenfor Danmarks grænser

Arbejdsløsheden for arkitekter og andre akademikere er stadig bekymrende høj, derfor holdt Arkitektforeningen, Arkitektforbundet, Københavns Kommune, IDA, Djøf og DM d. 25. april en totalt udsolgt messe om jobmuligheder for akademikere i Norge.

Status på norsk arkitekturpolitik

Norske arkitekter og politikere diskuterer lige nu arkitekturpolitik i Norge på livet løs. Følg med i konferencen live ved at klikke på play-symbolet herover.

Mandag og tirsdag d. 20. og 21. november mødes nogle af Norges og Nordens vigtigste repræsentanter for arkitekturfaget til to konferencer på DogA i Oslo.