tegnestuer

Ny konkurrence for wildcards

Arkitektforeningen og DEM (Dansk Ejendoms Management) er meget glade for nu at kunne udskrive den første arkitektkonkurrence for wildcard-ordningen. Konkurrencen handler om renovering/nybygning af et byhus i Aarhus.

Professionalisering af planarkitekter

2 intense læringsdage om det faglige felt, der venter den ansatte i en planafdeling.

”Vi har primært udviklet et kursus, der i et fortroligt fagligt rum tager fat i de mange begreber og krav, der er på planområdet og som måske kan virke overvældende på relativt nyuddannede.

Kreative virksomheder og intelligent offentligt indkøb på regeringens dagsorden

Arkitektforeningen var med, da Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg d. 14. marts afholdt høring om regeringens vækstplan for de kreative erhverv og design.

Her præsenterede erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen en række af de initiativer, som regeringen vil igangsætte i år. Flere af dem sigter på at styrke små og mellemstore kreative virksomheder og er således særligt relevante for arkitekterhvervet.