Tokyo

Keiding i Tokyo

Martin Keiding, redaktør på magasinet ArkitekturDK og medlem af Arkitektforeningens bestyrelse, er med som foreningens repræsentant på UIAs verdenskongres i Tokyo, hvorfra han vil sende nyheder hjem om sine oplevelser.

Happy hour
Buthans demokratisk valgte premierminister Thinley kom forbi onsdag med en times peptalk om hans GNH program, Gross National Hapiness.

Arkitektfilm præsenteres i Tokyo

10.000 World Architects Exhibition

Én arkitekt, ét billede, 10.000 deltagere = 10.000 World Architects Exhibition.
I forbindelse med den internationale arkitektforening, UIA’s Tokyo 2011 kongres inviteres arkitekter fra hele verden til at bidrage med ét billede til udstillingen 10.000 World Architects Exhibition.

UIA TOKYO 2011: 4 internationale konkurrencer

Arkitekturtopmøde i Tokyo

Design 2050: Ud over katastrofer, gennem solidaritet mod bæredygtighed er hovedtemaet for UIAs verdenskongres Tokyo 2011, som finder sted den 25-28. september.

Brev fra UIA 2011 Tokyo

Komiteen for arkitekturverdenskongressen UIA 2011 Tokyo takker for de mange medfølende hilsner  i forbindelse med katastrofesituationen efter tsumanien og jordskælvene i forgangne uge.

"
Dear Friends. Big earthquake and huge tsunami struck northeast Japan.