udveksling

RIBA udsender information til arkitekter, der arbejder på engelsk jord

Som reaktion på Storbritanniens exit fra EU har formanden for The Royal Institute of British Architects, Jane Duncan, udsendt udtalelser om RIBAS ambitioner om også i fremtiden at agere som en global organisation. RIBA har samtidig udarbejdet informationer til medlemmer af RIBA og til arkitekter, der arbejder på engelsk jord om, hvilken betydning Brexit vil kunne få for arkitekters arbejde på tværs af grænserne mellem EU-lande og Storbritannien

New Architects blog

Fra badeanstalt på Nørrebro til økoaktivisme i Dalston, muslimsk kulturcenter og innovative kontorfællesskaber; de danske og engelske arkitekter fra udvekslingsprogrammet New Architects DK_UK har i London og København været ude i de yderste hjørner af diskussioner om byer og integration. Udvekslingen er nu formelt slut, men fundamentet til nye netværk, samarbejder og ideer er støbt. Læs om, hvad der skete i London og København her på bloggen.

The Winter Office

Interview: Johanna Ferrer Guldager (f.1979) arkitekt MAA, ejer sammen med den amerikanske kunstner Hugo Hopping The Winter Office. Johanna har taget afgang fra Arkitektskolen Aarhus, Institut for By og Landskab I 2009.

Hvilket byrum - hvor som helst i verden - har gjort størst indtryk på dig?