valg

Arkitektforeningen og planlovsdebatten

Debatten om planloven kører på de høje nagler i disse dage.

Til kommunalpolitikerne: Her er jeres sager

Arkitektforeningen opfordrer kommunalpolitikerne til at tale arkitekturens sag i forbindelse med kommunalvalget. Politikerne har derfor modtaget dette inspirationsmateriale med arkitekturrelaterede sager, der spænder fra kriminalitet til folkeskole, boliger og folkesundhed.

Arkitektur skaber vækst

Nej tak til stramme centrale krav på arkitekturområdet

Arkitektens rolle er under pres

Det var deltagelse i Arkitektforeningens task force om en ny udvalgsstruktur, der inspirerede udviklingschef hos rådgivningsvirksomheden SBS arkitekt,  MAA Graves Simonsen til at stille op til valg til Arkitektforeningens repræsentantskab. Som nyt medlem af repræsentantskabet glæder Graves Simonsen sig til konstruktive diskussioner på tværs af arkitektfagets mange facetter.

Nyt medlem af Arkitektforeningens bestyrelse

Peter Thorsen, arkitekt MAA, adm. direktør og partner i Lundgaard og Tranberg Arkitekter blev fredag den 11. juni valgt som nyt medlem af Arkitektforeningens bestyrelse.

Tidligere bestyrelsesmedlem, Irene Lønne, har efter syv år i Akademisk Arkitektforenings bestyrelse besluttet ikke at sidde valgperioden ud. Derfor er Peter Thorsen, der har været en del af Lundgaard og Tranberg Arkitekter i mere end 20 år, nu valgt til posten.