venedig

Arkitektforeningen og DAC samarbejder om debatter i Venedig

Fokus på Grønland i Venedig

Possible Greenland er det officielle danske bidrag til den 13. internationale arkitekturbiennale i Venedig 2012

Livet mellem husene i Venedig

På den 13. internationale arkitekturbiennale i Venedig kan besøgende opleve en spektakulær 270 graders rumlig installation Life Between Buildings, som gennem en lang række små fortællinger belyser Gehls visioner om byens rum. Det er Louisiana og Gehl Architects der står bag installationen.

Venedig 2012: Visioner for fremtidens Grønland

Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg, hovedkurator Minik Rosing og Dansk Arkitektur Center kan nu præsentere den gruppe af grønlandske og danske arkitekter, der i tæt samarbejde skal udvikle visioner for Grønlands fremtid. Resultatet af samarbejdet vil blive udstillet som det officielle danske bidrag til den 13. Internationale Arkitekturbiennale i Venedig i 2012.