videndeling

Digitalt hverdagscentrum i Ørestad

Hverdagens arkitektur: Ørestads skole og bibliotek skaber fysiske og virtuelle fællesskaber.

Af Marie Leth Rasmussen

Jubilæum: 100 mentorpar koblet

Siden den spæde start i sommeren 2008 har Arkitektforeningens mentor-ordning 1:1 vokset sig stærk. For nylig rundede vi de 100 koblede mentorpar og flere står i kø for at få en erfaren sparringspartner.

Ny hjemmeside giver viden om arkitektur og lindring

Arkitekter på jagt efter viden om arkitektur og lindring kan nu finde hjælp på Palliativt Videncenters (PAVIs) hjemmeside under overskriften Arkitektur & Lindring.

På hjemmesiden er der litteraturhenvisning, undersøgelser og konkrete projekter, der har fokus på forholdet mellem de fysiske og sansemæssige omgivelser – og lindring af de lidelser, der er forbundet med livstruende sygdom.

Arkitektur & Lindring tager afsæt i den viden, der e

London København Tur retur

Tre danske arkitektvirksomheder: Praksis Arkitekter, Arkitekt MAA Claus Harboesgaard Pryds og The Winter Office er udvalgt til at repræsentere Danmark i det internationale udvekslingsprogram New Architects DK_UK 2012.

Arkitekturens Praksis

Der er en stigende interesse for at debattere og undersøge arkitekturens praksis og vilkår. Det tidligere Center for ledelse i byggeriet tager derfor initiativ til et nyt netværk "Arkitekturens praksis" med netop dette formål. Vil du være med i denne debat?

Kommunikation i Arkitektforeningen

Har du viden om sociale medier, kommunikation, og har du en holdning til, hvordan din standsforening bør kommunikere både internt til medlemmerne og eksternt til omverdenen? Og har du ideer til historier som Arkitektforeningen skal bringe i nyhedsbrevet og på foreningens hjemmeside? Og vil du gerne møde fagfæller der har viden på kommunikationsområdet? Så bliv en del af Arkitektforeningens kommunikationsnetværk.