Akademisk Arkitektforening

workshop

Arts Letters & Numbers: en ny disciplinær geografiDen progressive uddannelses-organisation Arts Letters & Numbers inviterer til en serie workshops, events og kurser i upstate New York, hvor der både skal tegnes – og graves.

London København Tur retur


Tre danske arkitektvirksomheder: Praksis Arkitekter, Arkitekt MAA Claus Harboesgaard Pryds og The Winter Office er udvalgt til at repræsentere Danmark i det internationale udvekslingsprogram New Architects DK_UK 2012.

Integration og byer på dagsordenen i London og KBH


Nyt udvekslingsprogram skal identificere og promovere talentfulde unge arkitekter fra Danmark og Storbritannien. Arkitekterne vil gennem besøg i København og London få inspiration, input og impulser til at udvikle deres praksis og mulighed for at opbygge internationale relationer.

Øget kompleksitet kræver bedre metoderEn vellykket workshop er meget mere end post-its, og forudsætningerne for en vellykket workshop er blandt andet, at man har styr på formålet, deltagerne og det ønskede resultat.

Bæredygtighed i bevægelse: program d. 5. november 2010Den 5. november finder konferencen 2010 Bæredygtighed i bevægelse sted på Arkitektskolen Aarhus.

På konferencen fremlægges og diskuteres resultater fra den foregående dags workshops, og der vil være oplæg baseret på forskning og praksis samt efterfølgende diskussioner.

Udgiv indhold