2. høring: Lovforslag af Søren Nielsen

Cirkularitetskommissionen åbner dørene for sin anden høring. Det bliver med et lovforslag af Søren Nielsen, arkitekt MAA, partner hos Tegnestuen Vandkunsten og professor på Arkitektskolen i Aarhus.

Søren Nielsen, courtesy of Vandkunsten Architects

Søren Nielsen. Foto: Tegnestuen Vandkunsten

Tidspunkt:

28.08.2024 17:00 - 19:00

Sted:

CAFx, Halmtorvet 27, 1700 København V

Arrangeret af:

CAFx

Offentlig eftermiddagsdrøftelse om fremtidige forhold mellem formgivning og lovgivning i Danmark.

Om Arrangementrækken

Høringen er en del af den kommission, CAFx har nedsat, der undersøger sammenhængen mellem lovgivning og formgivning. CAFx har i den forbindelse inviteret 6 fremtrædende arkitekter til at komme med hvert deres lovforslag, der testes i en offentlig høring og et panel bestående af en økonomisk, en juridisk og en politisk ekspert.

De andre 5 forslagsstillere er Justine Bell fra Djernes & Bell, Anders Lendager fra Lendager Group, Sinus Lynge fra EFFEKT, Pil Thielst fra Lundgaard & Tranberg samt Anna Mette Exner fra Anna Mette Exner Arkitektur.

Vi ved, at fremtidens cirkulære byggeri kræver nye juridiske betingelser, og vi mener, at disse betingelser formuleres bedst i offentligheden og i mellemrummet mellem arkitekter, eksperter og borgere. Vi håber, at Cirkularitetskommissionen kan være et sådant mellemrum, og at du vil deltage og løfte denne dagsorden med os!

Om Søren Nielsen

Søren Nielsen er arkitekt MAA, professor i Arkitekturens Praksis på Arkitektskolen i Aarhus og partner hos Tegnestuen Vandkunsten; en afgørende kraft i efterkrigstidens økologisk-orienterede arkitektur. Søren er medlem af Kunstfondens Arkitekturudvalg og en vigtig polemiker i den danske arkitekturdebat.‍‍

Billetpris: 30 kr. / free for CAFx Community medlemmer (medlemskab halv pris for MAA’er)

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +