3daysofdesign

3daysofdesign er Danmarks årlige designfestival. Med næsten 200 showrooms er det et internationalt knudepunkt for innovation, der viser inspirerende koncepter inden for livsstil, belysning, møbler og interiørdesign fra nogle af de største aktører bag den danske designscene.

Dette års grafiske identitet er udviklet af den engelske designer Ilse Crawford.

Tidspunkt:

16.- 18.09.2021

Arrangeret af:

3daysofdesign

Sted:

København og online

Danmarks årlige designfestival er stedet, hvor du kan møde og tale med de kreative sjæle, der står bag de nyeste banebrydende koncepter inden for møbler, design, livsstil og indretning. Det er her, du kommer bag kulisserne og får indblikket i de sidste sprøde ideer fra den danske designscene. Kom og sid på en af de smukke stole, i en af de bløde sofaer eller se lyset fra de nyeste lamper.

Få sanserne i spil, når du mærker kvaliteten af nyt design og kører fingrene langs træet, stoffet eller læderet på møblerne. Få muligheden for at nyde det ypperligste håndværk, og forkæl dine smagsløg, når kendte danske kokke demonstrerer, hvorfor København er verdens kulinariske hovedstad.

Det er en eksklusiv begivenhed, der er åben for offentligheden med mulighed for at besøge det brede udvalg af showrooms, udstillinger, pop-up events, workshop og design talks med for- håndsvisninger af nye produkter og kommende trends.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +