Afgangsudstilling 2020: SOLUTIONS

Med coronasituationen som kreativt benspænd har Det Kongelige Akademi i år udviklet et nyt digitalt udstillingsformat i stedet for en fysisk afgangsudstilling. Udstillingen kan ses online frem til 01.03.2021.

Designer Monica Louise Hartvigsen står bag projektet ”Bacterial Dye – the pigment of the future”. Hun viser, hvordan man i stedet for kemikalier kan anvende bakterier til indfarvning af tekstiler med stærke og klare farver, der modsvarer de syntetiske farver, vi kender i dag.

Tidspunkt:

Udstillingsperiode: 03.09.2020 - 01.03.2021

Arrangeret af:

Det Kongelige Akademi

Sted:

Online

Klima. Sundhed. Demokrati. Bæredygtighed. På den digitale afgangsudstilling SOLUTIONS giver mere end 200 nyslåede kandidater fra Det Kongelige Akademi deres bud på hvordan arkitekter og designere kan være med til at skabe løsninger på de udfordringer, verden står overfor.

Årets afgængere har mere end nogensinde favnet udfordringen om at skabe nytænkende, konkrete bud på byggeri og design til en fremtid med knappe ressourcer. Hvordan sikrer vi bæredygtig afkøling i vores byer? Hvordan kan vi bygge mere CO2-neutrale materialer? Og hvordan kan designløsninger forbedre sundheden til gavn for den enkelte og samfundet generelt?

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +