Ansøgningsfrist til Arkitektforeningens legat 2021 

Er du MAA’er, og har du et ønske om at videreuddanne dig eller om at udforske et særligt område nøjere men ikke midler til at gennemføre projektet? Så kan du søge støtte gennem Arkitektforeningen. 

Foto: Erol Ahmed / Unsplash

Tidspunkt:

Ansøgningsfrist: 13.06.2021

Arrangeret af:

Lemvigh-Müller Fonden og Arkitektforeningen

Sted:

Rejselegat

Arkitektforeningen har igen i år fået en legatpulje fra Lemvigh-Müller Fonden. Årets pulje er på kr. 100.000. Legaterne uddeles til MAA’er og til studierejseformål, der skal påbegyndes i perioden 1. oktober 2021 – 31. juli 2022. Kopi af årsopgørelse for 2020 SKAL vedlægges ansøgningen.

Året tema: Sanselig tilstedeværelse

I en tid med øget digitalt samvær og hvor det at rejse langt er udfordret, vil vi hylde den sanselige tilstedeværelse i det at gøre ophold. Uanset bevægelsens udstrækning, kan det synes vigtigere end nogensinde at sætte fokus på ophold, eftertanke, tilstedeværelse og sanselige sammenhænge.

Årets Lemvigh-Müller rejselegater tildeles til rejser og ophold ud fra følgende kriterier:

Læren, samt udviklingen af værkernes sanselige sammenhænge som en forudsætning for en meningsfuld og ansvarlig udvikling af vores fysiske omgivelser. Den sanselige oplevelse af at være til stede – til stede i bevægelsen – tilstede i opholdet.

Bedømmelseskomiteen består af Johnny Svendborg MAA, formand for Arkitektforeningen og indehaver af Svendborg Architects og Johanne Lundager MAA, medlem af Arkitektforeningens bestyrelse, teamleder for bygningsmyndigheden, Erhverv, Aalborg Kommune.

Frister

Ansøgningsfrist: 13. juni 2021

De, der tildeles legatet, vil efterfølgende skulle søge om udbetaling direkte hos Lemvigh-Müller Fonden. Legatmodtagerne informeres nærmere herom.

Svar fra Arkitektforeningen kan forventes i uge 26 – udbetalingerne fra Lemvigh-Müller i løbet af september.

Ansøgningsskema

Download ansøgningsskema øverst på denne side, udfyld og mail det til Lise Antonsen på lia@arkitektforeningen.dk. Er der uddybende CV og begrundelse vedhæftes det samme mail.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +