Arkitektonkurrencen om Vikingeskibsmuseet

Konkurrencedebatten lever blandt arkitekterne. Og vi drøfter indbyrdes og med hinanden, hvordan vi skal forholde os til muligheder og krav. Men hvordan ser arkitektkonkurrencen ud fra bygherrens side? Hvad er mulighedsrummet her, når man gerne vil have arkitekternes allerbedste bud?

Vikingeskibsmuseet_Ny-museumsbygning-inderhavn_Copyright-by-KVANT-1-+-Lundgaard-&-Tranberg-Arkitekter

Vikingeskibsmuseets kommende museumsbygning. Copyright: KVANT 1, JAC Studios og Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Tidspunkt:

26.08.2024 kl. 15:30 - 17:00

Sted:

Webinar på Teams

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Pris:

Mødet er gratis for medlemmer af Arkitektforeningens Konkurrence- og Udbudsbnetværk

Tilmeld

Tilmeldingsfrist: 26.08.2024

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Kom til netværksmøde i Arkitektforeningens konkurrence- og udbudsnetværk, hvor vi sætter rammerne for udbud og konkurrencer under lup for at undersøge og komme med indspark til, hvordan vi kan sikre den arkitektoniske kvalitet.

På dette møde, som foregår på skærmen, vil netværksmedlemmer Marie Toft-Jensen og Anne-Mette Bølling fortælle om den nyligt gennemførte arkitektkonkurrence om Vikingeskibsmuseet. Og der vil blive lejlighed til at drøfte og stille spørgsmål.

Om Anne-Mette Bølling
Anne-Mette Bølling, arkitekt MAA og indehaver af Arkitektkonkurrencer DK. Anne-Mette har igennem 10 år rådgivet om- og faciliteret omkring 50 konkurrenceforløb. Anne-Mette er tidligere konkurrencerådgiver og konkurrence-sekretær i regi af Arkitektforeningen.

Om Marie Toft-Jensen
Marie Toft-Jensen er bygherrerådgiver i Rambøll. Her rådgiver hun bygherrer i strategi, planlægning og gennemførelse af konkurrencer og udbud.

Er Arkitektforeningens konkurrence- og udbudsnetværk noget for dig?

Netværket er for alle, der beskæftiger sig med konkurrencer og udbud med arkitektydelser. Vi drøfter alle former for udbud, som indeholder arkitektydelser. Og vi analyserer konkurrence- og udbudsforløb, undersøger rammerne, deler erfaringer og bringer viden i spil i fællesskab – for at lære af hinanden, løfte vidensniveauet, fremme kvaliteten og udbrede kendskab til god praksis.

Netværket er et forum for bygherrer, rådgivere, udviklere og andre, som har hænderne nede i udbudspraksis. Her løfter vi aktuelle udfordringer og tendenser og vender dem på tværs af roller og positioner. Vi mødes 5-6 gange om året, såvel på skærmen, som i København og Århus.

Se mere på Arkitektforeningens hjemmeside eller tilmeld dig netværket ved at skrive til fagkonsulent Sidsel Gelting Hodge.

Sidsel Gelting Hodge

Fagkonsulent

+45 30 85 90 07

sgh@arkitektforeningen.dk

Konkurrence- og udbudsnetværk

Arkitektforeningen arbejder for mere kvalitet i udbud og konkurrencer og for en bedre konkurrence-kultur i branchen. Bliv en del af konkurrence- og udbudsnetværket og vær med til at udveksle viden om de mest aktuelle udfordringer og dele de bedste erfaringer. Netværket er et debatforum, hvor vi vender centrale tematikker, inspirerer hinanden, deler værktøjer, konkret viden og sparrer om arbejdet med konkurrencer og udbud.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +