Arkitekturens Dag på Uddannelsescenter Syd, Kolding

Vær med på Arkitekturens Dag, hvor vi besøger den nye uddannelsesinstitution i Kolding, Uddannelsescenter Syd, Campus Kolding. Arkitekt MAA Sune Nielsen, partner i CUBO arkitekter, viser os rundt og fortæller om projektet.

Uddannelsescenter Syd, Campus Kolding. Foto: Martin Schubert

Tidspunkt:

02.10.2023 kl. 17:00 - 20:30

Sted:

Syddansk Universitet Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding

Pris:

Gratis for MAA'er
200 kr. for ledsagere

Tilmelding ikke længere muligt

Uddannelsescenter Syd (UC SYD) Campus Kolding er rammen for 900 studerende på cirka 9.000 kvm, og rummer uddannelser indenfor pædagogik, grafisk kommunikation og for lyd design.

Et stort atrium er midtpunktet i campus, der er forbundet med nabobygningen Syddansk Universitet Kolding med en gangbro. Atriet strækker sig gennem alle bygningens seks etager og bliver brugt til ophold, gruppearbejde og studieliv.

Og så er det centrum for en af de største multihøjtalerinstallationer i verden. De studerende kan høre forskellige former for lydkunst på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Højtalerinstallationen bliver selvfølgelig også brugt på lyddesigner uddannelsen og i forskningsprojekter, der spår uddannelsen en vigtig rolle i fremtidens kommunikation.

Dagens program

Kl. 17.00 Vi mødes ved Syddansk Universitet Kolding, Universitetsparken 1, indgang mod vest, og får et let måltid i deres kantine. Universitetet er nabo til UC Syd, vi besøger i dag.
Måltidet er gratis for MAA’er, ledsagere betaler kr. 200,- for deltagelse.

Kl. 18.15 går vi til nabobygningen Universitetscenter Syd Campus Kolding, Universitetsparken 2.
Arkitekt MAA Sune Nielsen, partner i CUBO arkitekter, der har forestået opførelsen, fortæller om byggeriet og viser rundt i de forskellige undervisningslokaler og faciliteter.

Kl. 19.30 Debat og samvær over et glas for MAA’er og deres ledsagere.

Yderligere oplysning om arrangementet:
Georg Unna, mail georg.unna@gmail.com, mobil 61679306

 

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +