Arkitekturpolitik og lokal lobbyisme

Mødet er ændret til et digitalt møde på Microsoft Teams

Tidspunkt:

22.09.2020 Kl. 16.00 - 18.00

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Microsoft Teams

Vi har efter myndighedernes seneste anbefalinger valgt at omlægge de tidligere to præsentationsmøder – i henholdsvis Søborg og Viborg – til ét digitalt møde på Microsoft Teams tirsdag den 22. september kl. 16-17.30.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig det digitale møde hos Katrine Østergaard Bang på kb@arkitektforeningen.dk senest mandag den 21. september.

Allerede tilmeldte deltagere til de to fysiske arrangementer modtager en direkte invitation til deltagelse i det digitale møde.

Arkitektforeningen har gennem de sidste par år indsamlet, interviewet og analyseret på en lang række kommunale arkitekturpolitikker og er nu klar med en rapport, som skal blive et værktøj for alle de kommuner, som vil arbejde målrettet med netop dette politikområde.

Højere kvalitet i byudviklingen – redskaber til kommunal arkitekturpolitik

Introduktion ved Arkitektforeningens direktør Lars Autrup til foreningens indsats på det arkitekturpolitiske område. Derefter fortæller projektleder Katrine Østergaard Bang om undersøgelsen, rapporterne og de konkrete anbefalinger der er formuleret ud fra undersøgelsens input.

Få kommunen til at lytte

Oplæg og workshop ved kommunikationsrådgiver Maria Steno, som er specialist i lokal interessevaretagelse og tidligere kommunalpolitiker. Maria Steno viser vejen til indflydelse i kommunerne og deler tips og tricks fra andre interesseorganisationer og lokalpolitiske aktører til, hvordan de har øget kommunernes fokus på deres mærkesag. Vi ser på fordelene ved at få en stærk arkitekturpolitik lokalt for beslutningstagerne, samt arkitekter i kommuner og private tegnestuer, og vi drøfter, hvordan Arkitektforeningen kan øge sin indflydelse lokalt.

 

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +