Art Week Copenhagen

Over 50 udstillingssteder i København deltager i byens næste store kunstfestival. Art Week Copenhagen, som finder sted de første ti dage af juni 2023. Det er tiende gang Art Week afholder kunstuge i København.

artweek

Tidspunkt:

01.-10.06.2023

Sted:

København

Arrangeret af:

Art Week

I 2023 er København international arkitekturhovedstad, så mødet mellem kunst og arkitektur vil få ekstra plads i programmet. Derfor har vi også to arrangementer med i årets program. Kom med til fredagsbar om Materialitetens fremtid i hænderne på arkitekten og kunstneren og havevandring i de helende haver med en kunstner og arkitekten bag renoveringen.

 

 

 

Fredagsbar og Art Talk om fremtidens materialer

Se mere

Vil vi i fremtiden bygge vores huse af svampe, brændenælder og genbrugsplast, og hvad kommer nye bæredygtige materialer til at betyde for vores forståelse af arkitektur? I anledning af Art Week og CafX holder vi fredagsbar den 2. juni.

Hospitalshavevandring og Art Talk

Se mere

Hospitalshavevandring og samtale med billedkunstner Camilla Nørgård og arkitekt Erik Brandt Dam om udsmykningen de renoverede Helende Haver. I anledning af Art Week og CafX holder vi havevandring den 6. juni.

Cocktails og kunst

Allerede nu ligger det fast at Art Week starter med en stor fest kaldet Art Bar Extravaganza på Nikolaj Kunsthal, som kombinerer kunstoplevelser og cocktails.

Et andet indslag som festivalen planlægger, og som de tidligere har afholdt med stor succes, hedder “Art Tours”, og er en række guidede rundture i byen, hvor man kan opleve både ukendte projektrum, og høre anderledes historier fra byens kendte museer og gallerier.

I 2023 er København international arkitekturhovedstad, så mødet mellem kunst og arkitektur vil få ekstra plads i programmet.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +