Biennale: Works + Words 2022

Den 3. Biennale for Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed i Arkitektur præsenterer aktuelle arkitekturværker fra hele verden. Biennalen er arrangeret af Det Kongelige Akademi og kan opleves frem til 8.1.2023 i Rundetårn.

MOS Architecture

Tidspunkt:

04.11.2022 Fernisering kl. 16-19

Arrangeret af:

Det Kongelige Akademi

Sted:

Rundetårns Bibliotekssal, Købmagergade 52A, København K

Kunstnerisk udviklingsvirksomhed i arkitektur handler ikke om at finde nye løsninger, men er en måde at rejse de rigtige spørgsmål inden for faget: Den undersøger de grundlæggende betingelser for arkitektonisk praksis gennem åbne eksperimenter med arkitekttegninger og modeller.

Den kunstneriske udviklingsvirksomhed er en afgørende del af nyskabende tegnestuers arbejde, og den viser sin betydning hver gang en bygning demonstrerer en ny måde at forstå arkitekturen og en anden måde at leve på.

På Works + Words, Det Kongelige Akademis 3. biennale for kunstnerisk udviklingsvirksomhed, er udstillerne udvalgt blandt svar på et åbent opslag udsendt til arkitekter, der arbejder på arkitektskoler og forskningsinstitutioner over hele verden.

Biennalen har desuden inviteret internationale tegnestuer med en stærk kunstnerisk profil til at vise deres arbejde for at fremme dialogen mellem forskellige former for kunstnerisk praksis i arkitekturen. Den viser hvordan hele feltet er nødvendigt for at producere relevante svar på aktuelle udfordringer.

Undervejs i udstillingsperioden bliver udvalgte arkitekter inviteret til at fortælle om deres bidrag til biennalen samt debattere kunstens rolle i arkitekturen. Børn og unge kan deltage i en workshop, hvor de får mulighed for at bruge nogle af fagets mest grundlæggende redskaber.

 

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +