Budgetter i projektkonkurrencen

Årets første møde i Arkitektforeningens konkurrence- og udbudsnetværk afholdes som webinar.

Konkurrencen om en midlertidig pavillon til Kongens Have i København blev udskrevet af Arkitektforeningen København i januar 2017 og var åben for alle MAA’er. Stockholmske Krupinski/Krupinska Arkitekter i samarbejde med Per Olsen, arkitekt MAA løb med førstepladsen. Projektet blev udvalgt som vinder blandt i alt 64 konkurrenceforslag. Foto Hampus Berndtson.

Tidspunkt:

08.04.2021 kl. 15.00-17.00

Arrangeret af:

Arkitektforeningens konkurrence- og udbudsnetværk

Sted:

Online via Microsoft Teams

Hvad er prisen for at få de bedste rådgivere til at byde på opgaven og hvordan prissætter man et stærkt og innovativ hovedgreb? Hvilke muligheder har man for at holde projektbudgettet, når man afholder konkurrencer og hvordan opnår bygherren økonomisk sikkerhed?

Dette er nogle af de spørgsmål vi debatterer på årets første møde i Arkitektforeningens konkurrence- og udbudsnetværk, som afvikles som webinar.

Netværket er målrettet alle der beskæftiger sig med konkurrence- og udbudsrådgivning. Bygherrer som bygherrerådgivere. Formålet med netværket er at øge den arkitektoniske kvalitet ved konkurrencer og udbud. Det gør vi ved at tilbyde netværkets medlemmer et debatforum, hvor man kan vende aktuelle tematikker og udfordringer, få inspiration, værktøjer, konkret viden og sparring til arbejdet med konkurrencer og udbud. For at kunne deltage skal du være medlem af netværket.

Program

  • Velkommen, udviklingschef, arkitekt MAA Dorte Sibast, Arkitektforeningen
  • Nyt medlem af Arkitektforeningens Konkurrenceudvalg, Trine Berthold, arkitekt MAA om egne erfaringer som tidligere tegnestuepartner og nu som chefkonsulent og bygherrerepræsentant.

Oplæg og dialog

  • Danske Arkitektvirksomheder: Lars Emil Kragh, forretningsudviklingschef – om budgetter i projektkonkurrencen.
  • Rådgivningsvirksomheden Kuben management: Jesper Prip Sindberg, afdelingsleder for bygherrerådgivning– perspektiver fra praksis.
  • Bygherrerepræsentant fra DTU: Karin Schou, CAS sektionsleder, udbudspraksis med særligt fokus på projektbudget og vederlag.

Spørgsmål og afrunding

OBS: Hvis du er medlem af netværket og ikke har mulighed for at deltage, kan du få tilsendt optagelsen af webinaret ved at sende en mail til: ds@arkitektforeningen.dk 

Vil du være medlem af netværket?

Læs mere nedenfor.

Arkitektforeningens konkurrence- og udbudsnetværk

Læs mere og tilmeld dig netværket
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +