Build for Water

To dage med med fokus på klimatilpasning i byer. Hør fra nogle af de førende eksperter og forskere på området, få præsenteret konkrete erfaringer og praktiske løsninger og lad dig inspirere til, hvordan vi i fremtiden kan blive bedre til at arbejde sammen om de ændrede vandforhold.

build-for-water-bulding-green-kongress

Foto: Mikkel Eye, Klimatorium

Tidspunkt:

29.-30. november 2023

Sted:

Tivoli Hotel & Congress Center Arni Magnussons Gade 2 1577 København V

Arrangeret af:

Building Green

Klimaforandringerne har længe banket på døren, men de sidste par år har med alt tydelighed vist, at de ikke står tålmodigt og venter, men i stedet har blæst døren ind og placeret sig midt i vores stuer og vores liv.

Planeten, og i særlig grad havene, koger, nedbørsmønstre ændrer sig radikalt, og vi oplever flere og flere ekstreme hændelser i hele verden. I Danmark har vi blandt andet, i kraft af vores mange kilometer kyst, altid haft et tæt forhold til vandet og havene, men nu bliver vi tvunget til at designe og bygge vores byer og samfund efter de ændrede forhold.

Build for Water er Building Greens klimasikringskonference, som undersøger, hvordan de nye vilkår kommer til at have betydning for vores byer, og hvordan vi kan blive bedre til at sikre os.

Over to dage dykker konferencen ned i, hvordan vi både kan sikre os selv imod det vand, der skader vores byer, og hvordan vi i fremtiden kan omstille vores byggeri og samfund, så vi kan leve sammen med vandet på vandets præmisser.

Se det fulde program her

Er du arkitekt MAA eller medlem af FORUM for Arkitektur får de 15 procent rabat. Brug rabatkoden Arkitektforeningen15 til build for water, når du køber din billet.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +