Building Green 2022 København

Vejen mod absolut bæredygtighed er temaet for årets Building Green. Er de bedste år bag os? Dagen, hvor vi har opbrugt jordens ressourcer, rykker desværre længere og længere frem i kalenderen – Planetens ressourcer er begrænsede, men det er vores muligheder heldigvis ikke!

Tidspunkt:

02.-03.11.2022

Arrangeret af:

Building Green

Sted:

Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg

CO2-aftryk og LCA-beregninger er byggebranchens sprog og målestok, når vi taler bæredygtigt byggeri. Vi måler relativt og sammenligner ofte LCA-beregninger og CO2-aftryk mellem forskellige bygninger og deres materialer. Politisk og strukturelt er disse parametre blevet vejen til at opnå mere bæredygtighed og vores klimamål i 2030 og 2050.

Men bæredygtighed er meget mere end CO2 aftryk. Det handler om biodiversitet, luftforurening, overforbrug, økonomisk ulighed og vandforbrug. Vi er nødt til at begynde at se på de planetære grænser for vores planet. Derfor SKAL vi hæve ambitionerne igen og finde ud af, hvordan ‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ ser ud.

Hvordan opnår vi Absolut Bæredygtighed?

‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ er årets tema på Building Green København den 2.-3. november. Du bliver klogere på, hvorfor vi er nødt til at handle nu, og hvorfor det er så vigtigt, at vi ændrer diskursen omkring bæredygtighed og får den til at handle om planetens bæreevne og det faktum, at alle mennesker skal kunne få opfyldt deres behov. Du kan høre om Absolut Bæredygtighed som et nødvendigt begreb at få ind i samtalerne, da det er presserende, at vi fremover kun gør brug af løsninger i byggeri og arkitektur, som ikke skader planeten, atmosfæren og menneskeheden unødigt.

Gennem debatter og keynotes kan du være med til at undersøge og diskutere, hvilke materialer der optager færrest af klodens ressourcer, hvordan digitale løsninger kan være en del af løsningen, hvorfor samarbejde på tværs af værdikæden er nødvendigt, hvordan vores lovgivning skal understøtte ‘Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ igennem opdateringer og tilpasninger til det, der er nødt til at blive vores nye virkelighed.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +