Building Green 2023 Aarhus

På Building Green Aarhus får du sat fokus på temaet bæredygtige valg. Du får konkret viden om valg i forbindelse med undertemaerne transformation, materialer og bynatur. Skal du tage et valg om at bygge nyt eller transformere en eksisterende bygning, hvilke materialer skal du vælge og hvor meget prioriterer du at gøre plads til naturen i byudviklingen?

Collage: Building Green

Tidspunkt:

03-04.05.2023

Sted:

Aarhus Congress Center, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus

Arrangeret af:

Building Green

Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 2 scener og 60 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. De 2 scener vil være fyldt med inspirerende keynotes og debatter, der alle stiller skarpt på bæredygtige valg med fokus på transformation, materialevalg og bynatur. Du får konkret viden med dig, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg.

Bæredygtige valg – transformation, materialer og bynatur

Når vi spørger byggebranchen, hvad de største udfordringer med bæredygtigt byggeri og arkitektur er lige nu, er svaret alle de svære valg, der ofte opstår. I alle byggeprojekter er der mange valg involveret – især når der er tale om bæredygtigt byggeri, og det er næsten altid et valg mellem det grønne og det ’vi plejer’. Alle vores valg har konsekvenser, og derfor er vi nødt til at have den rette viden, så vi kan tage de svære valg.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +