Building Green: Bæredygtig Transformation

Transformation og renoveringer er i mange tilfælde det rigtige valg set ud fra et klimaperspektiv, og på denne konference får du præsenteret, hvordan det også kan være det rette valg ud fra en række andre bundlinjer.

Tidspunkt:

Den 25.-26. oktober

Sted:

Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København

Arrangeret af:

Building Green

Hvis vi virkeligt vil rykke på den grønne omstilling og nedbringe byggeriets klimaaftryk og udledninger, bliver vi nødt til at vende alle de sten vi kan, og vores håb er, at du efter denne konference har fået en bedre og gennemgribende forståelse af hvor vigtigt et værktøj den allerede eksisterende bygningsmasse kan være i byggeriets omstilling.

På konferencen får du værktøjer, der klæder dig på til at se potentialet i den eksisterende bygningsmasse, så du bliver bedre i stand til at vurdere, hvornår det giver mening at bygge nyt samt hvornår og hvordan du kan maksimere potentialet i dit projekt ved at udnytte dét, der allerede eksisterer. Igennem et intensivt program over to dage kan du opleve ekspertindlæg, spændende case-studies, samtaler og præsentationer fra nogle af de førende stemmer i branchen, så du kan få en masse inspiration og viden med hjem til gavn for dit eget næste projekt.

 

MAA-rabat

Hvis du er MAA, kan du sende en mail til buildinggreen@arkitektforeningen.dk og få tilsendt en kode, som giver 15% rabat ved tilmelding.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +