Building Green: Klima og arkitektur – hvordan går vi mere radikalt til værks?

Vi tager debatten om, hvordan arkitekter og byggebranchen kan gå mere radikalt til værks og samtidigt sikre bæredygtigt byggeri med høj arkitektonisk kvalitet. Hvordan får vi mest muligt ud af det, som vi allerede har, og skal vi i det hele taget bygge mindre nyt?

Den 2.-3 november kan du opleve 130 talere på frem scener og 150 udstillere til Building Green i København

Tidspunkt:

Torsdag den 3. november kl. 12.25

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Scene: Learning Sessions, Forum København, Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg

Vi skal de i kommende år finde nye grønne løsninger i både store og mindre byggerier. Hvordan ændrer vi vores mindset i forhold til materialer, funktion og ikke mindst æstetik? Hør både den etablerede og den unge tegnestue give deres bud på forandringen. Pihlmann Architects skaber bl.a. nye rammer for Bikubenfonden i Nordvestkvarteret, og Henning Larsen løfter bæredygtigheden op i stor skala herhjemme og i udlandet.

Panel

Søren Pihlmann, arkitekt MAA, Founder i Philmann Architects
Eva Ravnborg, arkitekt MAA, Country Market Director, Denmark og Partner hos Henning Larsen

Moderator: Lars Autrup, direktør i Arkitektforeningen

Du kan ikke tilmelde dig arrangementet særskilt, men du kan tilmelde dig Building Green og få gratis adgang til arrangementet.

Building Green: Vejen mod absolut bæredygtighed

Er de bedste år bag os? Dagen, hvor vi har opbrugt jordens ressourcer, rykker desværre længere og længere frem i kalenderen – Planetens ressourcer er begrænsede, men det er vores muligheder heldigvis ikke!

CO2-aftryk og LCA-beregninger er byggebranchens sprog og målestok, når vi taler bæredygtigt byggeri. Vi måler relativt og sammenligner ofte LCA-beregninger og CO2-aftryk mellem forskellige bygninger og deres materialer. Politisk og strukturelt er disse parametre blevet vejen til at opnå mere bæredygtighed og vores klimamål i 2030 og 2050. Men bæredygtighed er meget mere end CO2-aftryk. Det handler også om biodiversitet, luftforurening, overforbrug, økonomisk ulighed og vandforbrug. Vi er nødt til også at begynde at se på de planetære grænser for vores planet. Derfor SKAL vi hæve ambitionerne og finde ud af, hvordan ’Vejen mod Absolut Bæredygtighed’ ser ud.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +