Arkitektens rolle i det regenerative

Hvordan kan byggeriet sætte nye mål for at give mere tilbage til omgivelserne? Byggeriet har endnu ikke nået det vigtige delmål om at reducere C02 i forhold til Paris-aftalen. Der er dog allerede behov for at skubbe på og sætte nye standarder for et endnu mere bæredygtigt byggeri, der for alvor vender udviklingen og retter op på hidtidige belastning af kloden. Det diskuterer vi på Building Green.

Building-Green-Arkitektens-rolle-i-det-regenerative

Foto: Tredje natur: Stuctured Environment, Henrik Innovation, Aiohiken for Nordisk and The City of Inabe

Tidspunkt:

Torsdag d. 2. november 2023 kl. 13.00-13.50

Sted:

Main Stage, Building Green, Forum, København

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

I denne samtale mellem to progressive arkitekter – den etablerede og den ”up-and-coming” tager vi debatten om, hvordan arkitekten kan spille en rolle i det regenerative byggeri – og ikke mindst, hvad det vil betyde for arkitekturen.

Panel

Søren Nielsen, arkitekt MAA og seniorpartner i Tegnestuen Vandkunsten

Søren Pihlmann, arkitekt MAA og stifter af pihlmann architects

Moderator: Natalie Mossin, arkitekt MAA, institutleder på Bygningskunst og Teknologi, Det Kongelige Akademi

Mød os også på

På specialudstillingen Rebuilding af Det Kongelige Akademi kan du blive (gen)introduceret for The CPH Lessons, som er 10 principper for hurtig og radikal forandring i det byggede miljø. Du finder den ved siden af cafeen.

Er radikal transformation og bygningskultur hinandens modsætninger?

Læs mere

Renovering og transformation er afgørende redskaber i den grønne omstilling, og bygningernes levetid skal forlænges for, at vi kan komme i mål. På Building Green kigger vi på omdannelsen af Bikubenfondens kontorbyggeri i nordvest, og hvad det projekt kan lære os om tranformation og en ny opfattelse af æstetik og bygningsarv. Det er torsdag den 2. november kl. 14.50 på scenen for Green Discussions.

Når love ikke taler sammen

Læs mere

Et samfund i udvikling kræver gentænkning af de rammer og nedbrydning de søjler, vores lovgivning typisk definerer. Det gælder også i forhold til byudvikling, byggeri og anlæg. Her mangler samspil mellem forskellige love og regler, der ofte virker kontraproduktive i forhold til en ny bæredygtig virkelighed. Det er den 2. november 12.50 på Green Discussions scenen.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +