Building Green: Sustainable Infrastructure

Når byer og deres infrastruktur bliver tættere forbundet, bliver det endnu mere nødvendigt at skabe bymiljøer, som både favner det bæredygtige, det aktive, det intelligente og det sunde byrum og på den måde er med til at fremme den grønne omstilling og reducere CO2-aftrykket i byerne.

Tidspunkt:

09.11.22-10.11.22

Arrangeret af:

Building Green

Sted:

Comwell Copenhagen Portside Alexandriagade 1 2150 Nordhavn

For at få mere bæredygtig infrastruktur og byrum kræver det, at vi ser det som en tværfaglig disciplin, hvor byudvikling, byplanlægning, mobilitet og transportløsninger ses i sammenhæng. Samtidig kan data og intelligente løsninger understøtte dette arbejde og bidrage med et kvalificeret beslutningsgrundlag. På den måde kan vi i fremtidens byudvikling og infrastruktur arbejde mod mere bæredygtighed og bedre byer for alle, der bor i dem.

På den nye konference Sustainable Infrastructure den 9. & 10. november 2022 får du inspiration, viden og værktøjer til, hvordan du kan finde løsninger, som gør det muligt at skabe miljøer og udvikle byer, der kombinerer det bæredygtige, det effektive og det intelligente. Med denne konference går Building Green fra at have fokus på bygninger til nu også at se mere på livet mellem bygningerne og dermed byen som helhed. Hvordan skaber vi de gode byrum som vi har lyst til at være i? Hvordan skal fremtidens transport og mobilitet udvikles og kan vi planlægge vores byer så de f.eks. understøtter alternativer til bilen?

Vær med til at udveksle viden om et område inden bæredygtighed, som er afgørende for at vi når vores klimamål. Arkitekter, byplanlæggere, ingeniører, ansatte i kommunernes Teknik & Miljøforvaltninger samles på Sustainable Infrastructure og udveksler den vigtige viden, vi alle skal bruge for at kunne arbejde mod mere bæredygtig byudvikling og infrastruktur.

Få sat fokus på digital og intelligent byplanlægning. Tilmeld dig nu.

MAA-rabat

Hvis du er MAA, kan du sende en mail til buildinggreen@arkitektforeningen.dk og få tilsendt en kode, som giver 15% rabat ved tilmelding

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +