CAFx DAC Sprout: Københavner-bashing og storbydrømme

Kom med i Empire og på BRUS, når CAFx og DAC inviterer til filmvisning, talk og drinks med Copenhagen Architecture Festival og TO ØL/Mikropolis. Det skal handle om forsiden og bagsiden af byen, der er kåret til verdens bedste at bo i – og som det er blevet en politisk genre at bashe.

Foto: Tapperiet BRUS

Tidspunkt:

13.10.2022 Kl. 18.00 – 20.00

Sted:

Empire Bio, Guldbergsgade 29F, 2200 København N

Arrangeret af:

CAFx og DAC

“Best In The World” er titlen på den dokumentarfilm om København, vi skal se. Og den danske hovedstad er som bekendt kåret som den allerbedste af bo i flere gange af store magasiner som Forbes og Monocle. Det har gjort byen dyr og utilgængelig for mange. Men er det også med til at skabe splittelse mellem dem, der bor i København og dem, der ikke gør?

Efter filmen dykker vi ned i en tendens, der er blevet udbredt blandt især politikere – nemlig, københavner-bashingen. For er der faktisk brug for et opgør med de fine saloner eller er det i stedet retorikken, der skal gøres op med? Er udflytningen af uddannelser og arbejdspladser i virkeligheden med til at gøre splittelsen mellem land og by større, selvom det modsatte synes at være intentionen?

Til at snakke om det, har vi inviteret kulturdebattør Aminata Amanda Corr og forfatter og direktør på Arkitektens Forslag, Kristoffer Lindhardt Weiss.

Anne Katrine Harders fra DAC modererer.

Efter talken inviterer vi på en drink på BRUS.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +