CEBRA sharing: Fra pris per kvm til trivsel per kvm

Til dette event kan du blive klogere på, hvordan virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan investere mere bevidst i udviklingen af arbejds- og uddannelsesmiljøer med øje for både økonomiske og menneskelige bundlinjer. Derudover vil et panel give forskellige perspektiver på, hvorfor det giver mening at investere i det fysiske miljø med fokus på at understøtte vores evne til at fordybe os, reflektere, lære, kommunikere, innovere og samarbejde.

HF & VUC Fyn er et af de uddannelsesbyggerier, som CEBRA står bag. Variationen i loftshøjder og lysforhold giver forskellige rumlige oplevelser og stemninger, som tiltaler forskellige brugere i forskellige læringssituationer. Foto: Mikkel Frost

Tidspunkt:

29.11.2022 kl. 15-18

Arrangeret af:

CEBRA

Sted:

Valencia, Baghuset, Vesterbrogade 32, KBH V

Hvis du er, som folk er flest, tilbringer du cirka 90 % af din tid inden døre – og en stor del af den tid bruges i de miljøer, hvor vi enten arbejder eller uddanner os. Samtidig viser undersøgelser, at 90 % af virksomheders udgifter går til medarbejdere, mens husleje udgør 9 %, og kun 1 % går til forbrug.

Hvis man spørger sig selv, hvor man helst vil have en ROI, giver svaret næsten sig selv – det er de 90 %, der vedrører mennesker.

Til dette event kan du blive klogere på, hvordan virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan investere mere bevidst i udviklingen af arbejds- og uddannelsesmiljøer med øje for både økonomiske og menneskelige bundlinjer. Blandt vil CEBRAs R&D arkitekt og forfatter til The WISE Journal, Klaudio Muca, give et indblik i, hvordan vi mennesker direkte påvirkes af de rum og bygninger, hvor vi tilbringer størstedelen af vores tid – og give bud på, hvordan man kan bruge den viden aktivt i projektudviklingen.

Derudover vil et panel give forskellige perspektiver på, hvorfor det giver mening at investere i det fysiske miljø med fokus på at understøtte vores evne til at fordybe os, reflektere, lære, kommunikere, innovere og samarbejde. Blandt andet vil Mikkel Sørensen, som er direktør i DTU Skylab, fortælle om sine erfaringer med udviklingen af innovationshuset, mens Claus Frigård Christensen, som Head of Workplace Experience hos EY Nordics, vil dele ud af sine erfaringer med at skabe meningsfulde workplace experiences for både danske og internationale virksomheder – og ikke mindst at kunne måle effekten af sin investering på den økonomiske bundlinje.

Sanselig arkitektur skaber bedre bundlinjer

Læs nyligt interview med arkitekt MAA Carsten Primdahl, partner i CEBRA, her.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +