Circular Build Forum - kongres om cirkulært byggeri

Circular Build Forum er en årlig tilbagevendende 2-dages kongres for organisationer, virksomheder, myndigheder og privatpersoner, som arbejder for byggeriets bæredygtige udvikling med fokus på cirkulær økonomi.

Tidspunkt:

17.-18. januar 2023

Arrangeret af:

Molio

Sted:

Hotel Nyborg Strand

Circular Build Forum Kongres vil gøre op med silotænkning og separate initiativer og samle hele branchen under ét tag og med ét mål – mere bæredygtigt byggeri. Kongressen har til formål at fremme udviklingen af netværk på tværs af de mange organisationer og initiativer over hele landet inden for dette område. Som deltager på kongressen kommer du hjem en masse ny viden og erfaring samt et godt blik for udviklingen af tværgående løsninger.

Se en stemningsvideo fra Circular Build Forum 2022.

Arbejder du i bygge- og anlægsbranchen og har du, sammen med din arbejdsplads, ambitioner om at løfte bæredygtighed til nye højder med nye arbejdsgange, materialer og idéer? Så er kongressen den helt rigtige for dig.

I Danmark findes mange små ikke-koordinerede formelle og uformelle netværk, som arbejder på at fremme løsninger på den cirkulære dagsorden inden for byggeriet. Alle forsøger at opfinde den dybe, innovative tallerken. Løsninger ender typisk med at blive meget forskelligartede. Det giver derfor mening at samle alle disse gode kræfter og få defineret en fælles vej mod de gode cirkulære økonomiske og bæredygtige løsninger inden for byggeriet.

Begge dage inkl. gallamiddag, overnatning og morgenmad*:Kr. 6.400* inkluderer 3-retters middag med vin ad libitum inkl. 1 glas dessertvin samt kaffe/te, overnatning i enkeltværelse og morgenbuffet. Alle priser er ekskl. moms.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +