Dreyers Legat til nystartede arkitektvirksomheder

Dreyers Fond og Arkitektforeningen inviterer hermed til en ny runde med Dreyers Legatforløb, der over otte mødegange giver nystartede arkitektvirksomheder indblik i den forretningsmæssige del af at drive virksomhed. Ansøgningsfristen er den 10. februar 2022.

Tidspunkt:

Ansøgningsfrist 10.02.2022

Sted:

Åbenrå 34, 1124 København K

Arrangeret af:

Akademisk Arkitektforening

De otte mødegange afholdes henholdsvist torsdag og fredag formiddage i Arkitektforeningen i København og planlægges afholdt fra den 25. marts til og med den 16. juni 2022.

I Dreyers Legater til nystartede arkitektvirksomheder kommer deltagerne via otte mødegange igennem flere discipliner inden for strategisk planlægning, forretningsudvikling, regnskabsforståelse, ansættelsesret, udbud og forsikringsforhold. Alt sammen i yderst kondenseret format for at give legatmodtagerne en forståelse for alle de elementer, der skal til for at lave en succesrig forretning, uden at tabe den arkitektoniske kvalitet og nerve på bunden af nogle regneark.

Under legatforløbet vil hver deltager få tilknyttet en mentor, en erfaren arkitekt, der har gjort sig egne erfaringer med at drive tegnestue, og som vil kunne give mere specifik sparring på den enkeltes virksomhed og udviklingspotentiale.

Legatets formål er at fremme talentet og muliggøre, at talentet får plads til udfoldelse, samtidig med at man kan drive en sund forretning.

Ønsker du at søge legatet?

For at komme i betragtning til et legat skal din/jeres virksomhed være etableret inden for de senere år og må maksimalt have aflagt 5 årsregnskaber. Dette krav kan i helt særlige tilfælde fraviges.

Mindst én af virksomhedens ejere/partnere skal opfylde EU’s direktiv om afgang fra en anerkendt arkitektskole samt være medlem af Akademisk Arkitektforening.

Tilsagn er bindende for minimum 2 indehavere, eller eventuelt 1 indehaver med 1 sparringspartner. Hvis du er en enkeltpersons-virksomhed, kan du slå dig sammen med en anden af samme slags, sådan at i søger som sparringspar. Angiv dette i din ansøgning.

Motiveret ansøgning med portefølje af udvalgte arbejder (en pdf på max.10 A4 sider) stiles til Dreyers Fond og sendes pr. mail til sgh@arkitektforeningen.dk

Ansøgningsfrist er 10. februar 2022.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +