Drømme om virkeligheden

Udstilling frem til 17. december hos Arkitektforeningen, hvor fotograf Laura Stamer undersøger forholdet mellem drøm og virkelighed, fortid og nutid gennem sine værker.

Tidspunkt:

19.10-17.12.2020

Mandag til torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-15

Arrangeret af:

Laura Stamer med støtte fra Grosserer L.F. Foghts Fond

Sted:

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, København K

På udstillingen “Drømme om virkeligheden“ undersøger fotografen Laura Stamer forholdet mellem drøm og virkelighed, fortid og nutid, når hun præsenterer værker fra sit bagkatalog, nærmere bestemt billeder fra perioden 2005 – 2020.

Interiør og landskabsfotografier vises side om side med vanitas motiver og detaljerede arkitekturfotos. Gennem sammenstillingen af forskellige motiver og formater tematiseres grænserne for det, der kan ses.

Om “Drømme om virkeligheden“ fortæller Laura Stamer:

Udstillingen viser mine kunstneriske undersøgelser af fotografiets evne til at fastholde noget flygtigt, for derigennem at skabe et evigt nu. Dette er en tematik, som i de senere år, har fyldt stadig mere i min kunstneriske produktion.

Udstillingen er opbygget af værker, hvoraf nogle er klassiske fotografiske repræsentationer i glas og ramme, mens andre er opsat og monteret på en måde, så de bliver objekter i sig selv. Enkelte kommenterer også på den specifikke arkitektoniske kontekst, fordi de er taget på stedet. Udstillingens værker refererer dermed til virkeligheden ved at vise velkendte motiver og objekter, men på en måde som forskyder og forstørrer dem, så de opløser sig og får os til at se dem på en ny måde, som i en drøm. De indgår alle i Stamers kontinuerte undersøgelser af fotografiets evne til at vise overfladen af den synlige verden og derigennem tematisere grænserne for det, der kan ses.

Udstillingens er støttet af Grosserer L.F. Foghts Fond

Billederne vil være til salg via Arkitektens Butik fra udstillingens åbningsdag.

Fine Art Photographer og arkitekt MAA Laura Stamer

For yderligere oplysninger samt pressebilleder:

Tlf. 2720 5710
Mail: laura@laurastamer.dk
Web: laurastamer.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +