Festforelæsning og fejring af Jens Thomas Arnfred

I sit lange faglige virke har Jens Thomas Arnfred inspireret flere generationer af arkitekter med sin humanisme, engagement og en forståelse af, at arkitektur er mere end form og æstetisk. Kom med til festforelæsning og reception, når vi hæd-rer ham med Arkitektforeningens æresmedalje den 3. februar 2023 på Borups Højskole.

Tidspunkt:

03.02.2022 kl. 17.00-21.00

Sted:

Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24

Arrangeret af:

Arkitektforeningen og Borup Højskole

Sussi Heimburger

+45 24 46 81 61

sh@arkitektforeningen.dk

Han er kendt for sine stærke holdninger og visioner – og evnen til at føre dem ud i livet. Efter bare to år på Det Kongelige Akademis Arkitektskole, stiftede Jens Thomas Arnfred Vandkun-sten i 1070 sammen med arkitekterne Michael Sten Johnsen, Svend Algren Nielsen i 1970 og Stef-fen Kragh. Siden har tegnestuen, med Jens Thomas Arnfred som en stærk drivkraft, skabt en perlerække af bolig- og erhvervsbyggerier med stor betydning for udviklingen af byggeriet i Danmark. Sammen med Vandkunsten har han tilført arkitekturen en stærk æstetisk nerve, der med lige dele indignation og indlevelse har haft afgørende betydning for den humane tra-dition i dansk arkitektur.

Jens Thomas Arnfred har desuden gennem hele sin karriere givet stemme og bidraget mar-kant til arkitekturens rolle i samfundsudviklingen. Både gennem tegninger og ord. I det hele taget har hans praksis som arkitekt, underviser og samfundsdebattør været gennemsyret af kærlighed til arkitekturen, stærke holdninger og høj faglighed. Derfor får han nu Arkitektfor-eningens æresmedalje for sit enestående virke som arkitekt og samfundskritiker – og det vil vi gerne fejre med medlemmer og venner af Jens Thomas, Vandkunsten og Borups Højskole.

Festforelæsning og fejring

Dagens hovedperson elsker med egne ord en god fest i skønne omgivelser. Derfor inviterer vi i samarbejde med Borups Højskole til en festlig og uformelaften med reception og festfore-læsning ved Jens Thomas Arnfred og musikalske replikker af Carsten Dahl.

Æresmedaljen overrækkes af Arkitektforeningens forperson Johnny Svendborg.

Program:

17.00 Velkomst og bobler
17.30 Motivering og tildeling af Æresmedaljen
17.45 Festforelæsning
18:45 Reception
21.00 Tak for i aften

Der vil være en let buffet med vin og vandl

Tilmelding senest mandag den 30. januar 2023

Tilmeld dig knappen øverst til venstre. Da der kun er plads til et begrænset antal deltagere, vil vi bede dig melde afbud på Billetto, hvis du alligevel ikke kan komme. Så bliver din plads automatisk givet videre til en på ventelisten.

 

 

Sussi Heimburger

+45 24 46 81 61

sh@arkitektforeningen.dk

Æresmedalje til insisterende arkitekt

Jens Thomas Arnfred kåres som årets æresmedlem

I sit lange faglige virke har Jens Thomas Arnfred inspireret flere generationer af arkitekter med sin humanisme, engagement og en forståelse af, at arkitektur er mere end form og æstetik.

Læs mere
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +