Festforelæsning ved Jens Thomas Arnfred med Carsten Dahl på flygel

Nu inviterer Arkitektforeningen i Østjylland, Vestjylland og Nordjylland i samarbejde med Jens Thomas Arnfred og Højhuset Kulturhotel til festforelæsningen ”En uropførelse i ord, musik og billeder” – igen akkompagneret af pianisten Carsten Dahl. Inden forelæsningen er der mulighed for at deltage i fællesspisning i Højhuset.

Jens Thomas Arnfred og Carsten Dahl (Foto: Lars Skaaning).

Tidspunkt:

28.02.2024 kl. 19.30 – 21.30 (Fællesspisning kl. 18.00)

Sted:

Højhuset Kulturhotel, Højskolevej 11, 7400 Herning

Tilmelding ikke længere muligt

Vær med når Jens Thomas Arnfred, medstifter og tidligere partner i Vandkunsten gentager succesen med sin festforelæsning om hans virke som arkitekt og samfundsdebattør akkompagneret af Carsten Dahl på flygel. Det sker på den tidligere Herning Højskole.

MAA Jens Thomas Arnfred blev sidste år tildelt Arkitektforeningens Æresmedalje, som han kvitterede for med en festforelæsning i festsalen på Borups Højskole, som var fyldt til randen. En fascinerende tour de force gennem Jens Thomas’ liv, med værkgennemgang, anekdoter og reflektioner over arkitekturens rolle i samfundet.

Om Jens Thomas Arnfred og Carsten Dahl

Jens Thomas Arnfred har gennem hele sin karriere lagt stemme til arkitekturens rolle i samfundsudviklingen.

Både gennem tegninger og ord. Sammen med Vandkunsten har han tilført arkitekturen en stærk æstetisk nerve, der med lige dele indignation og indlevelse har haft afgørende betydning for den humane tradition i dansk arkitektur. I sit enestående virke som arkitekt og samfundskritiker har Jens Thomas Arnfred inspireret en hel generation af arkitekter, og hans praksis som arkitekt, underviser og samfundsdebattør har været gennemsyret af kærlighed til arkitekturen, stærke holdninger og høj faglighed.

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere.

Hans vidtrækkende talent lader til at være ubegrænset. Med et frit udtryk i jazztraditionen og et nærmest skræmmende niveau i originalitet og narrativ evne, komponerer han desuden orkesterværker og fungerer som multiinstrumentalist på egne produktioner. Gennem tiden har han medvirket på mere end 300 CD’er, vundet utallige priser, heriblandt Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards, og modtaget en strøm af lovord fra anmeldere verden over.

Program og priser

Kl. 18.00 Fællesspisning(eventuelt) 130 kr.
Kl. 19.30 – 21.30 Festforelæsning med musikledsagelse 95 kr.

Hoejhuset-Kulturhotel-hoej-Foto-Laura-Stamer

Foto: Laura Stamer

Gratis for MAA’er og 75 kr. for ikke-medlemmer

Vil du med bus fra Aarhus?

Afgang: kl.16.00 fra Busholdepladsen Valdemarsgade. Hjemkomst: kl. 23.30 samme sted

Kom med bus til Herning
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +