Fremtidens Spejderhytte

Den A.P. Møllerske Støttefond inviterer, i samarbejde med KFUM-Spejderne, DDS, FDF og Foreningen Spejderne, tegnestuer – også gerne mindre tegnestuer – til at søge prækvalifikation til konkurrencen om udvikling af Fremtidens Spejderhytte.

Foto: Foreningen Spejderne

Tidspunkt:

Deadline den 22. marts 2023

Arrangeret af:

Den A.P. Møllerske Støttefond

Hvordan kan vi udvikle en nytænkt, optimeret og bæredygtig spejderfacilitet i høj arkitektonisk kvalitet, som kun rummer de mest nødvendige basisfunktioner?

Nu inviterer Den A.P. Møllerske Støttefond i samarbejde med KFUM-Spejderne, DDS, FDF og Foreningen Spejderne, tegnestuer – også gerne mindre tegnestuer – til at søge prækvalifikation til konkurrencen om udvikling af Fremtidens Spejderhytte.

Kort om konkurrencen

Konkurrencen er en projektkonkurrence, og hensigten er, at vinderprojektet skal færdigprojekteres med henblik på serieproduktion. I løbet af en årrække vil omkring 25 lokale spejderforeninger og FDF-kredse rundt omkring i landet tildeles en hytte på baggrund af en ansøgning.

  • Det er hensigten at prækvalificere op til fire deltagere til konkurrencen, som bl.a. vurderes af to fagdommere MAA
  • Vinderen af konkurrencen får tildelt en rådgiveraftale. Værdien af rådgiveraftalen forventes at være ca. 2 mio. kr. ekskl. moms.
  • Til hver deltager, der afleverer et konditionsmæssigt forslag i konkurrencen, udbetales et vederlag på 100.000 kr. ekskl. moms.
  • Konkurrencens sprog er dansk. Ansøgningen skal afleveres på dansk, og arbejdssproget ved realiseringen vil være dansk.
  • Ansøgere (hovedrådgiver) skal være arkitekt Cand. Arch.

Hent materialet her

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +