Gider vi overhovedet hinanden?

AfterDAC har inviteret grundlægger af Vandkunsten, Jens Th. Arnfred, og forbrugerekspert, Anne Glad, til en samtale med Ane Cortzen om Fællesskaber: Er fællesskaber stadig det fede? Gider vi overhovedet hinanden? Musikken denne aften leveres af Aske Skat & His Psychedelic Country Band.

Jens Thomas Arnfred og Anne Glad

Tidspunkt:

03.02.2022 kl. 20.00 – 21.30

Arrangeret af:

AfterDAC

Sted:

DAC, BLOX, Bryghuspladsen, København K

Fællesskab er Tegnestuen Vandkunstens DNA. Den menneskelige og sociale dimension. Dengang i 1971, da tegnestuen blev etableret og i dag, 50 år senere.
Vi søger stadig mod et fællesskab, hvor vi bor. På vejen, i gården eller i opgangen. Der er en menneskelighed og noget livsbekræftende i det at være fælles.
Men hvordan vil vi gerne være fælles? Hvordan ser det moderne fællesskab ud anno 2022?

I dag ser vi mange referencer tilbage fra 1970’erne – vi ser et moderne 1970’erne, hvor vi ønsker at minimere forbrugerismen, genanvende materialer og, hvor vi igen vægter fællesskabet og det nære. Ubehandlet fyr er kommet tilbage i boligen – ikke som bogkasser med intellektuel litteratur, men fordi ubehandlet fyr er den rene natur, der ældes, fremstår upoleret og som ikke er en belastning af klimaet.

Med Jens Arnfred ser vi tilbage på de byggede fællesskaber og hvad der udgjorde grundstenen i Vandkunstens virke. Hvad kan stadig bruges i dag? Hvem bygger Vandkunsten for og med i dag? Anne Glad giver os indsigt i, hvem der vælger fællesskabet og hvorfor?

Musikken

Oplev også to medlemmer af Aske Skat & His Psychedelic Country Band, Aske og Emil, akustisk spille en blanding af folk, country, rock og western med en åben dør til et syret og psykedelisk univers. Teksterne drejer rundt om det enkle liv og ønsket om fred på landet og direkte fællesskab.
Glæd dig til en inspirerende samtale med udsyn og indsigt i fællesskabets ånd. I ord og lyd.

Program

Mulighed for middag i DAC Café fra kl. 18.00 – 20.00
AfterDAC-baren er åben fra kl. 19.00
Omvisning i DACs aktuelle udstilling, Bo bedre bæredygtigt kl. 19.00
Samtale og musik kl. 20.00-21.30
DAC lukker kl. 22.00
Arrangementet er gratis, når entréen er betalt.

Denne aften serverer DAC Café middag INDEN afterDAC. Middagen kan nydes allerede fra kl. 18.00 – 20.00

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +