High Wire

til:værks præsenterer hermed til den 4. udstilling, HIGH WIRE af den københavnske designduo, Frederik Gustav. Duoens arbejde ligger i spændingsfeltet mellem design og arkitektur og træder dermed på fineste vis ind i det rum der ønskes at skabe med til:værks. Udstillingen kan ses frem til 7. oktober 2023.

Frederik Gustavs udstilling hos til:værks. Foto: Laura Stamer.

Tidspunkt:

24.08.-07.10.2023

Sted:

til:værks, Willemoesgade 65, 2100 København Ø

Arrangeret af:

til:værks

High Wire er en dynamisk udstilling med rumlige installationer og lysobjekter, der leger med funktion, komposition og materialitet.

Fundamentet for udstillingen bygger på et flerårigt studie i statiske og dynamiske kræfter – et studie der udgør en bærende del i Frederik Gustavs praksis. Hvad end de arbejder med rum, møbler eller skaber installationer, fokuserer de på at videregive den begejstring og kvalitet, de selv oplever ved at bygge og konstruere. Det er derfor duoens intention med denne udstilling at skabe et interaktiv rum, hvor de besøgende selv kan eksperimentere med værkernes kompositioner og på den måde få et sanseligt indblik i de kræfter og mekanismer som værkerne besidder.

Frederik Gustavs praksis krydser forskellige funktioner, skalaer og discipliner og skaber objekter og installationer, der forener design, arkitektur og kunst. De bruger håndværket som et fortællende element, der enten er i dialog med et sted, et princip eller blot demonstrerer en skønhed i materialet eller håndværket selv.

Processen i hvert projekt igangsætter det næste, hvilket skaber et stærkt strukturelt og æstetisk sprog på tværs af deres arbejde.

Frederik Gustav har tidligere deltaget på:

Ukurant (2023)
The Mindcraft Project (2022)
Snedkernes Efterårsudstilling (2021 og 2022)
Biennalen for Kunsthåndværk og Design (2021).

Udstillingen High Wire er Frederik Gustavs første soloudstilling og viser helt nye værker produceret unikt til til:værks.

Frederik Gustav har modtaget støtte til denne udstilling fra Nationalbankens Jubilæumsfond og Grosserer L. F. Foghts Fond.

til:værks er støttet af Statens Kunstfond, Fogs Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Dreyers Fond. Stor tak til Statens Værksteder for Kunst. Materialesponsorater af Forbo Flooring og Søberg Lystek.

Åbningstider

Onsdag 17-20
Torsdag/fredag 15-18
Lørdag 12-17

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +