Hospitalshavevandring og Art Talk i Bispebjergs Helende Haver

Hospitalshavevandring og samtale med billedkunstner Camilla Nørgård og arkitekt Erik Brandt Dam om udsmykningen af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg og de renoverede Helende Haver.

Foto: Erik Brandt Dam

Tidspunkt:

06.06.2023 kl. 16:00 - 17:30

Sted:

1. tværvej, nord for porten ved Bispebjerg Bakke 23C, 2400 København NV

Pris:

Gratis for MAA
Gratis for Ikke-medlem

Tilmelding ikke længere muligt

Billedkunstner Camilla Nørgård og arkitekt Erik Brandt Dam går i dialog om deres arbejde med og tanker bag henholdsvis udsmykningen af det fremtidige hospital og renoveringen af de Helende Haver, om lighederne i måden de arbejder på og forskelle. De vil komme ind på, hvordan man bygger videre på historien i kunst og arkitektur og hylder den unikke kulturarv, mens man samtidig skaber fornyelse.

Som deltager får man undervejs rig lejlighed til at opdage hospitalets og havernes særlige kultur- og naturhistorie. Samtidig får man et indblik i visionerne for fornyelsen og sammenhængene mellem Brandts arbejde med anlægningen af haverne, deres tilblivelse og Nørgårds arbejde med og planer for udsmykningen af det fremtidige hospital. Der vil både under og efter vandringen være god mulighed for at forholde sig til kunsten, arkitekturen og dagens oplevelser i fællesskab.

Arrangementet er en del af CAFx og Art Week 2023.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +