Infomøde om +2-uddannelsen

+2 er et mesterlæreforløb til dig, som vil have en systematisk indføring i byggeriets faser. Kom til infomøde, hvor du kan høre mere om uddannelsen og møde to nuværende kursister, som vil fortælle om, hvordan de bruger greb og viden fra uddannelsen på deres arbejdspladser.

Tidspunkt:

26. april kl. 16.00-17.00

Arrangeret af:

Arkitektforeningen

Sted:

Microsoft Teams

Susanne Korreborg Snor

Koordinator

+45 31 32 45 84

sks@arkitektforeningen.dk

Kravene til samarbejde, kompetencer og forretningsforståelse skærpes konstant i arkitekt- og byggebranchen. Det kan være svært at mestre alle discipliner med blot få års erfaring i bagagen. Med +2 får du fagligt ballast og et kompetenceløft der gør, at du kan begå dig ved møder med byggeriets parter og gøre din mening gældende, når vigtige beslutninger skal træffes.

På dette informationsmøde får du en introduktion til uddannelsens indhold og opbygning ved uddannelsesleder og underviser arkitekt MAA Jakob Brøndsted.

Du kan også møde to studerende på fjerde og sidste modul på uddannelsen. Frederikke Fossum Thurø Møller, landskabsarkitekt ved 1:1 landskab & Christian Utzon, arkitekt ved Region Hovedstaden vil fortælle om, hvordan de bruger greb og viden fra uddannelsen på deres arbejdspladser samt studiegrupper, arbejdsmængde og udbytte.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Susanne Korreborg Snor

Koordinator

+45 31 32 45 84

sks@arkitektforeningen.dk

Tilmelding

Send en mail til Susanne Korreborg Snor. Du modtager en bekræftelse på din tilmelding. På dagen for mødet modtager du en mødeindkaldelse med link til onlinemødet.

Få mere viden om +2

Sæt fart på din karriere med
Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +