Informationsmøde om Plus To for Arkitekter i Aarhus

Ønsker du at udbygge dine kompetencer til at håndtere byggeriets komplekse hverdag og blive klædt på til rollen som arkitekt og rådgiver? Kom til infomøde om Plus To for Arkitekter i Aarhus.

Foto: Arkitektskolen Aarhus

Tidspunkt:

23.04.2024 kl. 16:30 - 17:45

Sted:

Arkitektskolen Aarhus (Seminarrum-1.4, niveau 1)

Pris:

Gratis

Tilmeld

Tilmeldingsfrist: 22.04.2024

Kontakt

Susanne Korreborg Snor

Koordinator

+45 31 32 45 84

sks@arkitektforeningen.dk

Plus To er en efteruddannelse for dig, som ønsker et praksisnært vidensgrundlag, der kan hjælpe dig til at navigere i byggeriets komplekse værdikæde. Du får viden om projektering, jura og organisering, der klæder dig på til at lede projekter fra skitsering til byggeri.

På Plus To lærer du om centrale aspekter ved arkitekters arbejde og stifter bekendtskab med bagvedliggende forretningsperspektiver. Du lærer om rådgiverens aftaler, rettigheder og pligter, om projektering og projekternes forskellige faser, og om hvordan du tager ansvar for bæredygtighed og vidensopsamling i dine projekter.

Plus To henvender sig til dig, som er arkitekt eller landskabsarkitekt i en privat eller offentlig organisation og til dig, som arbejder selvstændigt.

Hør om de nyeste tiltag

Plus To for Arkitekter bliver løbende tilpasset, så den afspejler branchens vilkår og arkitekters hverdagsudfordringer.  På infomødet kan du møde undervisningsleder og uddannelsesleder for Plus To for Arkitekter, arkitekterne MAA, Mette Stavad, og Anita Lindholm Krak, der vil fortælle om de nyeste tiltag i forbindelse med uddannelsen.

Program

16.30 Velkommen v. Prorektor Kristine Leth Juul

16.40 Uddannelsens opbygning og nyeste tiltag

17.30 Spørgsmål

Kontakt

Susanne Korreborg Snor

Koordinator

+45 31 32 45 84

sks@arkitektforeningen.dk

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +