Interspecies Assembly + Vertical Migration

Biodiversiteten er under pres, verdenshavene stiger, livet under havoverfladen er truet og vejret bliver mere og mere ekstremt.Oplev SUPERFLEX-kunstværket Interspecies Assembly for ART 2030 ved Dansk Arkitektur Center i BLOX. Indstallationen kan opleves frem til 28. november 2021.

Tidspunkt:

Installationen kan opleves frem til 28. november 2021

Arrangeret af:

SUPERFLEX, DAC og BLOX

Sted:

BLOX, Bryghuspladsen, København K

Med kunstprojektet Interspecies Assembly vil den internationalt anerkendte danske kunstnergruppe SUPERFLEX engagere os alle i vores fælles ansvar for at se verdens klimaforandringer i øjnene og tilskynde os til handling. Værket er offentligt tilgængeligt og består af to dele.

Interspecies Assembly kan opleves ved BLOX, da bæredygtig udvikling og realisering af FN’s verdensmål er et centralt omdrejningspunkt for aktørerne i BLOX, både i Dansk Arkitektur Center og i BLOXHUB, som er en nordisk hub for virksomheder, rådgivere, netværk og offentlige organisationer, der alle arbejder med arkitektur, design, byggeri, tech eller andre fagområder, der skaber løsninger, som bidrager til bæredygtig byudvikling over hele verden.

Vertical Migration er en dramatisk interaktiv videoinstallation, der vises 4 meter under havunderfladen i DAC passage og henleder opmærksomheden på den vigtige rolle, havet spiller i biodiversiteten. Hver aften vil en repræsentant fra dyreverdenen rejse op fra dybhavet for at besøge os, så vi kan møde én af de mange arter, vi deler vores planet med.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +