Intervention

Arkitekt MAA og kunstner Jonas Sangberg overtager udstillingen Omgivelser. Udstillingen kan ses frem til 29.01.2023

Tidspunkt:

Udstillingen kan ses frem til 29.01.2023

Arrangeret af:

Prospekt

Sted:

Prospekt, Eriksgade 15

En intervention er en indgriben i en situation for at forhindre et bestemt udfald eller for at ændre en udvikling. Dette kan være f.eks. ske i fysisk byplanlægning, arkitektur, politik eller økonomiske sammenhænge.

Jonas Sangbergs intervention af udstillingen “Omgivelser. Mogens Ulderups arkiv 1995-2021” består af en blanding af egentlige værker samt interventioner lavet stedsspecifikt specielt til/i Prospekts lokale og igangværende udstilling. En række af værkerne har tidligere været udstillet i andre sammenhænge, men indgår nu i nye sammenhænge og opsætninger. Andre er skabt specifikt til denne udstilling.

Værkerne og interveneringen er tænkt som en samlet installation af readymades, fundne objekter, malerier, skulpturer, blandformer mm. Målsætningen er at lave en en dialog mellem Mogens Ulderups fotoarkiv og opsætning af dette og Jonas Sangbergs arbejder. En form for dialog, hvor den hurtige intervention skaber en konflikt/remix/brud, på samme måde som når et hurtigt grafitti værk ender på en bygning.

Udstillingsideen og koncept er kommet i stand 10 dage før udstillingens åbning. Hastigheden i dette har Mogens Ulderup og Jonas Sangberg valgt at bruge som et benspænd og udtryk for en fælles fascination for det flygtige og midlertidiges æstetisk.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +