Julefrokost hos Arkitektforeningen Nordjylland

Årets julefrokost står i bæredygtighedens navn; først hos C.F Møller og siden hos Kaffé Fair, med god mad, drinks og dejligt selskab.

C.F. Møller Architects /Aesthetica

Tidspunkt:

02.12.2021 kl.17.00-23.00

Arrangeret af:

Arkitektforeningen Nordjylland

Sted:

C.F. Møller, Strandvejen 17 og Kaffé Fair, Strandvejen 19, Aalborg

Vi starter med velkomstdrinks ved C.F. Møllers kontor i Aalborg, hvor Søren Tortzen, arkitekt MAA og afdelingschef i Aalborg, vil fortælle lidt om stedets historie fra fabrik og spillested til tegnestue. Herefter skal vi høre et oplæg fra Rob Marsh.

Rob Marsh er bæredygtighedschef og kompetenceansvarlig på området i C.F. Møller Architects. Han arbejder med at implementere og udvikle bæredygtighedsstrategien på C.F. Møllers projekter på tværs af kontorerne i Danmark, Sverige, Norge og England. Rob er en stor kapacitet inden for bæredygtigt byggeri, og en af hans store styrker er at tænke bæredygtighed og løsninger ind allerede tidligt i designfasen og efterfølgende fastholde og udvikle løsningerne igennem hele projektets løbetid.

Rob vil fortælle om de seneste tendenser indenfor bæredygtigt byggeri. Bl.a. om vinderforslaget for et nyt kontorbyggeri i Lerchesgade i Odense. Et pioner-projekt for bæredygtige træbyggerier i Danmark, der samler en række statslige styrelser under ét tag i hjertet af Odense.

Efter oplægget går vi kl. 18:30 over på den anden side af vejen til Kaffé Fair, hvor vi skal mættes med god mad, drinks og dejligt selskab. Arrangementet slutter kl. 23:00.

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse er 125 kr. Pengene skal overføres til konto: 5033 0001327291. Her bedes du meddele navn på overførslen.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +