Kan god arkitektur helbrede?

AfterDAC har inviteret psykolog, Ph.d., og lektor i socialpsykologi Sofie Pedersen til at bidrage med sin viden om omgivelsernes betydning for menneskets trivsel. Oplev også musiker Lisbeth Sagen, som er aktuel med projektet MusikBeRiget, give eksempler på, hvordan musik kan bruges som helende element. Vi får også besøg af Ellen Breyen Gröning, der på egen krop har oplevet musikkens betydning for helbredelse. Som altid fører Ane Cortzen os igennem samtalen.

Fotocollage: DAC

Tidspunkt:

23.02.2023 Kl. 18.00 – 19.30

Arrangeret af:

AfterDAC

Sted:

DAC, BLOX, Bryghuspladsen 10, København K

Vi kender følelsen: Man går ind i et rum, eller en bygning, og kan mærke i hele kroppen at noget føles forkert. Eller helt rigtigt. At rummet gør os glade og trygge. Eller det modsatte. Arkitekturens indvirken på vores liv må ikke undervurderes.

Kom og vær med når AfterDAC ser nærmere på Nyt Hospital Nordsjælland (NHN). Her stimuleres sanserne, og der er kig til naturen fra alle sengestuer. Bygningens organiske, runde former giver bygningen en blødhed og imødekommenhed. Rummene er behagelige både for patienter og for personale. Målet er, at den gode arkitektur kan få indflydelse og øge trivslen for alle, med patienten i fokus.

Program

  • AfterDAC-baren er åben fra kl. 17.30
  • Samtale kl. 18.00-19.30 i Salen
  • Mulighed for middag i DAC Café fra kl. 19.30
  • Omvisning i udstillingen Vores arkitektur kl. 20.00
  • DAC lukker kl. 21.00

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt.

Middag

Denne aften serverer DAC Café en særlig torsdagsmenu efter AfterDAC. Se menu hos DAC.

Om AfterDAC

Hver måned inviteres du til en aften med perspektiv og fordybelse. Programchef i DAC Tanya Lindkvist er vært og Ane Cortzen modererer en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur.

Før og efter samtalen kan du tage en tur igennem vores aktuelle udstillinger og fx se nærmere på NHN byggeriet, som indgår i udstillingen Vores arkitektur. DACs udstillingsværter er parate til at tale med dig om udstillingen.

DAC Café er åben og serverer torsdagsmiddag med udsigt ud over byen.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +