Karrierestart: Sådan kommer du i gang (Aarhus)

Er du nyuddannet arkitekt, og er du i gang med de første skridt i din karriere? Så har du måske brug for at dele muligheder og udfordringer med andre i samme situation og få sparring fra mere erfarne fagfæller. Kom med i Arkitektforeningens netværk for nyuddannede.

Mød blandt andet Katarina Bramsen Buhl, der er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus i 2021 og i dag arbejder for C.F. Møller.

Tidspunkt:

10.01.2024 kl. 16:00 - 18:00

Sted:

Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Pris:

Gratis for MAA'er

Tilmeld

Tilmeldingsfrist: 07.01.2024

Netværket for nyuddannede giver dig mulighed for at dele udfordringer og muligheder med andre i samme situation. Et fortroligt rum, som hjælper dig med at finde fodfæste i faget, lære af andres erfaringer og dele ud af dine egne.

Dette er andet møde af i alt 3 faciliterede netværksmøder – og du kan sagtens deltage, selvom du ikke var med på første møde.

Den vigtige formidling af din faglighed
Andet netværksmøde sætter fokus på formidlingen af din arkitektfaglighed. Hvordan øger vi bevidstheden om vores faglighed? Og hvordan styrker vi formidlingen af vores kompetencer?
– Oplæg ved Arkitekt MAA Katarina Bramsen Buhl, C. F. Møller.

Tredje møde 10/1: Arkitektfagligheden i forskellige roller
Er det første job bestemmende for resten af karrieren? Er det muligt at skifte retning? Skal det første job være i en kommune, på en tegnestue eller noget helt tredje, og betyder rækkefølgen noget? Det undersøger vi på tredje og sidste møde.
– Oplæg ved Arkitekt MAA Trine Lybech Madsen, Lybech Landskab.

Hvad får du på netværksmøderne?

  • Et fortroligt rum med en gruppe nyuddannede MAA’er
  • Inspiration til faglig retning, til at at sætte ord på din faglighed og til at bygge et netværk op
  • Sparring på det, der optager dig nu
  • Gode råd og indspark fra repræsentanter fra faget

Hvordan foregår det?
Netværket ledes af en projektleder i Arkitektforeningen med ansvar for møderne, så du kan koncentrere dig om indholdet og dialogen med de andre deltagere.

Vi tilbyder tre møder á to intensive timer i grupper á ca. 15 deltagere. Har I senere lyst til at fortsætte som et selvkørende netværk, har I mulighed for det.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +