Karrierestart: Sådan kommer du i gang (Aarhus)

Er du nyuddannet arkitekt, og er du i gang med de første skridt i din karriere? Så har du måske brug for at dele muligheder og udfordringer med andre i samme situation og få sparring fra mere erfarne fagfæller. Kom med i Arkitektforeningens netværk for nyuddannede.

Mød blandt andet Katarina Bramsen Buhl, der er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus i 2021 og i dag arbejder for C.F. Møller.

Tidspunkt:

10.01.2024 kl. 16:00 - 18:00

Sted:

Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

Pris:

Gratis for MAA'er

Tilmelding ikke længere muligt

Netværksmøderne for nyuddannede giver dig mulighed for at dele udfordringer og muligheder med andre i samme situation. Et fortroligt rum, som hjælper dig med at finde fodfæste i faget, lære af andres erfaringer og dele ud af dine egne.

Dette er andet møde af i alt 3 faciliterede netværksmøder – og du kan sagtens deltage, selvom du ikke var med på første møde.

10/1: Den vigtige formidling af din faglighed
Andet netværksmøde sætter fokus på formidlingen af din arkitektfaglighed. Hvordan øger vi bevidstheden om vores faglighed? Og hvordan styrker vi formidlingen af vores kompetencer?
– Oplæg ved Arkitekt MAA Katarina Bramsen Buhl, C. F. Møller.

14/2: Arkitektfagligheden i forskellige roller
Er det første job bestemmende for resten af karrieren? Er det muligt at skifte retning? Skal det første job være i en kommune, på en tegnestue eller noget helt tredje, og betyder rækkefølgen noget? Det undersøger vi på tredje og foreløbig sidste møde.
– Oplæg ved Arkitekt MAA Trine Lybech Madsen, Lybech Landskab.

Hvad får du på netværksmøderne?

  • Et fortroligt rum med en gruppe nyuddannede MAA’er
  • Inspiration til faglig retning, til at at sætte ord på din faglighed og til at bygge et netværk op
  • Sparring på det, der optager dig nu
  • Gode råd og indspark fra repræsentanter fra faget

Hvordan foregår det?
Netværket ledes af en projektleder i Arkitektforeningen med ansvar for møderne, så du kan koncentrere dig om indholdet og dialogen med de andre deltagere.

Vi tilbyder tre møder á to intensive timer i grupper á ca. 15 deltagere. Har I senere lyst til at fortsætte som et selvkørende netværk, har I mulighed for det.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +